Cautare rapida

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

 

Compania Madras Comp SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul contactarii acestora, precum si in scopul informarii asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.piesemoto.madras.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Madras Comp SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente printr-un newsletter ce se poate trimite periodic sau prin alte mesaje speciale.

www.piesemoto.madras.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Madras Comp SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru, se pot dezabona trimitandu-ne un e-mail la office@madras.ro.

Pentru orice informatii, sesizari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa office@madras.ro.

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.

All Balls RacingMIVVEKHIFLOFILTROLUCASPIPERCROSSMOTION STUFFUFOEASTON EXPCYCRAJTGOLDFRENNGWRPVenhillAOKINGKBel-RayJMTCARBONE LORRAINEK-TECHATHENA