Cautare rapida

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Elemente definitorii

   1.Aceste conditii generale de functionare(denumite in continuare „conditii“) sunt emise de catre compania Madras Comp SRL cu sediul in Str. Balti, nr.7 , IASI

Nr. Reg. Com: J22/334/2008

CUI: RO 23178083

ca si Vanzator al produselor prezentate cat si pentru pregatirea si realizarea activitatii sale.

   2 . Orice persoana care confirma prin semnatura sau in alt mod textul acestor conditii sau a altor documente, este de acord cu acestea si le accepta pe deplin.

   3. Aceste conditii sunt valabile si in cazul in care Madras Comp SRL emite alte conditii speciale, in completarea celor standard in prezenta informare.

   4. Aceste conditii pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

I. Concepte folosite si termeni

   1. Cumparator - persoana fizica sau juridica care, in conditiile prezentate, emite o comanda catre compania Madras Comp SRL.

   2. Vanzator - societatea comerciala SC Madras Comp SRL, avand datele de identificare mai sus mentionate.

   3. Bunuri si Servicii - orice produs prezent in Catalog sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

   4. Comanda este un document electronic trimis de Cumpartor catre Vanzator, prin care Vanzatorul livreaza produsele si servicile mentionate, iar Cumparatorul este de acord sa le primeasca si sa realizeze plata acestora.

Comanda/factura va avea urmatoarele date de identificare:

a) Nume si prenume sau denumirea companiei 
b) Domiciliul sau sediul social al companiei 
c) Adresa de livrare, in caz ca este diferita de cea de facturare
d) CNP/serie de buletin in cazul persoanelor fizice sau CUI/Nr. Reg. Com. in cazul persoanelor juridice
e) Contul si banca, in cazul in care plata se va face la termen
f) Produsele si numarul lor
g) Codul acestora, prezent in catalogul www.piesemoto.madras.ro
h) Datele de identificare ale reprezentantului Vanzatorului care s-a ocupat de respectiva comanda. 

   5. Daca o comanda nu indeplineste unul sau mai multe dintre criteriile prezent mentionate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu furniza clientului produsele dorite.

   6. Termenul de plata reprezinta data la care Cumparatorul este obligat sa plateasca Vanzatorului contravaloarea Comenzi.

   7. Factura fiscala reprezinta un document contabil emis de catre Vanzator catre Cumparator, document ce contine informatiile mentionate in articolul III.

  8. Compania Madras Comp SRL isi rezerva dreptul de a modifica listele de preturi, fara o informare in prealabil. Preturile valabile pentru comenzile individuale sunt cele prezentate la data comenzii. Informatii despre modificarea listelor de preturi vor fi facute pe www.piesemoto.madras.ro in sectiunea Actualitati.

  9. "Friday Delivery Sistem sau FDS" reprezinta o solutie alternativa in cazul in care anumite produse nu sunt disponibile in depozitul Vanzatorului. Produsele astfel mentionate pot fi comandate de catre Cumparator, fiind livrabile in termen de 5-7 zile lucratoare.

II. Conditii de livrare

 1. Daca nu se specifica altfel, comenzile sunt livrate doar pe baza unei comenzi. Comanda poate fi transmisa doar online de catre Cumparator, din contul acestuia, pe www.piesemoto.madras.ro

 2. Produsele se livreaza doar prin curier rapid catre clientii utilizatori finali. Ridicarea personala a produselor este mentionata de catre un angajat al Vanzatorului pe factura fiscala si este oferita doar Dealerilor inregistrati. Factura fiscala va contine numele si prenumele angajatului si semnatura acestuia. Totodata, va contine numele, prenumele si semnatura reprezentantului Cumparatorului. Din acel moment Cumparatorul este responsabil de integritatea produselor achizitionate iar Comanda se considera a fi incheiata.

 3. Daca nu se precizeaza in campurile specifice adresa de livrare, atunci aceasta va fi cea de facturare. .Vanzatorul isi rezerva dreptul de a contacta Cumparatorul, de fiecare data cand are neclaritati cu privire la oricare din datele precizate de catre Cumparator la Inregistrare..

 4. Cumparatorul trebuie sa informeze imediat Vanzatorul in forma scrisa despre orice schimbare in datele personale de facturare sau livrare. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de pagubele survenite Cumparatorului, datorita nerespectarii acestei clauze. 

III. Pretul de vanzare si conditiile de achizitie

 1. Pretul de vanzare este mentionat pe www.piesemoto.madras.ro in catalogul online si in pagina personala a Cumparatorului. Pretul produsului nu include taxele de transport, daca nu se specifica altfel. Taxele de transport apar in pagina personala a Cumparatorului, in functie de Modalitatea de livrare si de plata aleasa de catre Cumparator. 
  Cumparatorul este de acord cu listele de preturi. 

 2. Plata se va face la receptionarea produselor sau in avans. Modalitatea de plata la termen se va specifica pe factura, in cazul in care Vanzatorul este de acord cu aceasta. Termenul de plata va fi cel agreat de Vanzator, impreuna cu Cumparatorul. 

 3. Factura este un document contabil, ce contine: 
  a) Serie, numar si data de facturare
  b) Datele de identificare ale Cumparatorului si Vanzatorului
  c) Lista produselor si a serviciilor 
  d) Termenul de plata
  e) Cantitatea 
  f) Cota TVA
  g) Pretul Unitar
  h) Totalul partial fara TVA si general cu TVA
  i) Numele emitentului

 4. Daca factura nu va fi platita la termenul de plata convenit, Vanzatorul are dreptul sa ceara penalitati de intarziere de 0.1% pe zi, pentru primele 30 de zile de intarziere. Daca intarzierea este mai mare de 30 de zile, Vanzatorul are dreptul sa ceara penalitati de intarziere de 0.05%/zi, si sa anuleze Contractul dintre aceasta si Cumparator.

IV. Garantia produselor

 1. Aceasta este reglementata de Conditiile de Retur emise de compania Madras Comp SRL, care sunt parte necesara a acestor Termeni si Conditii. 

 2. Vanzatorul ofera o garantie de 6 luni din momentul achizitiei, daca nu se specifica o alta garantie emisa de catre producator. In cazul produselor cu defect, Vanzatorul prefera schimbarea acestora cu produse conforme.

V. Returul produselor

   1. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului.

  2. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum. Madras Comp SRL este obligat sa ramburseze sumele platite de consumator in termen de 30 de zile, daca acesta nu doreste inlocuirea produselor. Costul transportului pentru produselor returnate este suportat de catre Cumparator.

VI. Conditii speciale fata de cele standard mai sus mentionate

 1. Comenzile platite in avans vor fi realizate pe baza facturii emise de catre Vanzator. Acesta isi rezerva dreptul de a livra produsele dupa verificarea sumei platite in contul acestuia. Comanda va fi apoi livrata impreuna cu factura fiscala.

 2. Vanzatorul poate si are dreptul sa emita o lista speciala de preturi pentru un singur client sau un grup de clienti.

VI. Alte reglementari

 1. Cumparatorul este proprietarul produselor doar dupa achitarea facturii fiscale emise de catre Vanzator. Din momentul receptionarii produselor acesta este responsabil de integritatea, distrugerea, pierderea sau furtul acestora.

 2. Vanzatorul are dreptul sa renunte la orice contract de vanzare, daca Cumparatorul achizitioneaza de la alt furnizor produse pentru care Vanzatorul are drepturi de distributie exclusiva. 

 3. Partile au convenit ca toate conflictele rezultate din indeplinirea acestor indatoriri sa fie rezolvate luand in considerare acesti Termeni si conditii mai sus mentionati. 
  In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului IASI, Romania.

 4. Aceste conditii intra in vigoare de la data publicarii pe site-ul www.piesemoto.madras.ro

IASI, Romania

S.C. MADRAS COMP S.R.L.

Ultima actualizare: 09.01.2013

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.

All Balls RacingMIVVEKHIFLOFILTROLUCASPIPERCROSSMOTION STUFFUFOEASTON EXPCYCRAJTGOLDFRENNGWRPVenhillAOKINGKBel-RayJMTCARBONE LORRAINEK-TECHATHENA